Skip to content

Web- og systemutvikling

[av_textblock size=» font_color=» color=»]

Utvikling av nettsteder

Vi utvikler moderne og brukervennlige nettsteder som er behagelige å se på og som fungerer like godt på PC, Mac og mobil.

Fokus

Med fokus på godt innhold, en god brukeropplevelse og enkel oppdatering tilrettelegger GETS store og små nettsteder med funksjonaliteten du forventer.

Vi samarbeider gjerne med det reklamebyrået du allerede benytter for å oppnå et helhetlig uttrykk som er i tråd med din profil.

GETS elsker WordPress

GETS elsker WordPress

WordPress er vår foretrukne plattform for utvikling av nettsteder.

I tillegg til å være basert på åpen kildekode-prinsippet er WordPress også det mest populære publiseringssystemet i verden. WordPress benyttes blant annet av NRK, Regjeringen og New York Times – i tillegg til de mange vi i GETS har utviklet, selvfølgelig.

WordPress legger ikke noen begrensninger på plassering av elementer, form, struktur eller innhold. Alle nettstedene vi utvikler er unike, gjennomtenkte og kommuniserer klart og tydelig.

Ønsker du en fleksibel og moderne nettside med støtte for bildegallerier, videoavspilling, nedlasting av dokumenter, kontaktskjema, kalender, bestillingsmodul eller annen funksjonalitet? Vi tar utfordringen!

Tilpasset alle plattformer og nettlesere

Tilpasset alle plattformer og nettlesere
Statistikkene viser at flere og flere benytter en håndholdt enhet (f.eks. en smarttelefon eller iPad) når de surfer på nett. Dette kjenner du deg kanskje igjen i?

Med et mobiltilpasset nettsted vil potensielle kunder få servert innhold som er optimalisert for små og store touchskjermer. GETS er eksperter på mobiltilpasning, og leverer løsninger som fungerer like bra på en PC som på en tablet eller mobiltelefon.
[/av_textblock]

[av_button label=’Kontakt oss for tilbud’ link=’manually,/kontakt-oss/’ link_target=» size=’x-large’ position=’left’ icon_select=’yes’ icon=’ue81f’ font=’entypo-fontello’ color=’green’ custom_bg=’#444444′ custom_font=’#ffffff’]

Scroll To Top