GETS leverer tjenester innen følgende områder:

Det kan være på sin plass å søke om råd før du investerer i en ny webløsning. Vi har over 10 års erfaring med utvikling av webløsninger i tillegg til lang kompetanse innenfor generell forretningsutvikling. Denne kompetansen gjør vi tilgjengelig via et sett med rådgivningstjenester. Målsetningen er å sikre bedriften eller organisasjoen maksimal nytteverdi av investeringen i den nye webløsningen.

GETS TjenesterWebløsning - Webstrategi:

Å utarbeide en webløsning medfører mange vurderinger og det er flere trinn i prosessen. Ikke start webdesignen før du er helt klar over følgende:

Hva er det du ønsker med websiden din? Hvem er målgruppen? Hvordan passer dette med dine øvrige forretnings- og markedsplaner? Mye tid og energi vil være bortkastet dersom du ikke avklarer disse spørsmålene på forhånd. Websiden er ikke slutten - den er middelet du bruker til å nå dine strategiske mål via taktiske markedstiltak på internett.

Du trenger en webstrategi.
GETS kan rådgi deg med dette og har utarbeidet en egen metode for å avklare slike spørsmål og komme frem til et godt prosjekt.

Brukeropplevelse:

Utrolig mange websider forlates til fordel for konkurrentens sider - som alltid er kun et museklikk unna... Brukeropplevelsen påvirkes av to ting, det visuelle uttrykket OG navigasjonsstrukturen eller interaksjonsdesignet. En god brukeropplevelse optimaliserer forholdet mellom disse to. GETS er kjent for god og målrettet design samt brukervennlige løsninger.

Markedsføring og søkemotoroptimalisering:

Når du er på nett - da er halve jobben gjort. I tillegg må websiden din markedsføres! Markedsføring på web er den dessidert rimeligste markedsføringskanalen du kan velge. Uten markedsføring på web får du ingen kunder. Vi tilbyr en rekke løsninger som vil gi deg henvendelser og skape muligheter for salg:

 • Verktøy for teknisk optimalisering av websidene dine
 • SEO analyse og bedriftsintern workshop for nettredaktører og webmastere
 • Hjelpe deg å sette opp din AdWords kampanje i Google.
 • Nyhetsbrevmodul - eMarketing for innsamling av e-postadresser og utsending av nyhetsbrev
 • Lead generator for mangedobling av antall henvendelser du får fra websidene dine

E-handel:

For å lykkes med e-handel må du skreddersy budskapet til ditt publikum, både med hensyn til design og innhold. Det er stor forskjell på å selge merkeklær til tenåringer og selge pumper til industrien. Lykkes du i dette vil du fremstå som et firma som tar dine kunder alvorlig og er en seriøs business partner - du får en ny markeds- og salgskanal. Men like viktig er det at dine backoffice rutiner er optimalisert. GETS har lang erfaring med utvikling av e-handelsløsninger.

Systemutvikling:

GETS har lang kompetanse og arbeider primært med teknologier rundt .NET/HTML/JavaScript. Ditt utviklingsprosjekt er i gode hender hos oss!

Prosjektledelse:

Et webprosjekt kan inkludere flere parter og kan være en kompleks leveranse. GETS tar på seg prosjektlederrollen i prosjektet - dette inkluderer både forprosjekt og gjennomføringsprosjekt.

sitefinity-certified-solution-partner
Ta kontakt med GETS Tlf. 55 61 20 50

Web- og systemutvikling

Moderne og brukervennlige systemer for PC, Mac og mobil.

 • Apps
 • Nettsteder
 • Systemutvikling

Kommunikasjon

Opplevelser som gir verdi basert på dine mål og brukernes behov!

 • Grafisk design
 • Reklame og markedsføring
 • Forretningsutvikling / Digital strategi

IT-Drift

Stabil og sikker drift og førsteklasses support når du trenger det!

 • Nettskyen
 • Dedikerte og virtuelle servere / SSD