Skip to content

5 grunner til å tenke mobilt

En undersøkelse viser at 10% av alt kjøp via internett skjer via mobile enheter – og det vokser. Hos GETS er alle våre løsninger tilpasset mobile enheter – såkalt responsive design – og inkludert i prisen!

Her er 5 grunner til at du skal tenke mobilt!

1. Nå ut til flere målgrupper

Håndholdte enheter er i ferd med å endre vårt bruksmønster på web. Du kan nå dine målgrupper mens de sitter på bussen med smarttelefon eller ligger i sengen med et nettbrett. Har du en nettbutikk med hyppige gjenkjøp (auksjoner, reiser, klær, elektronikk…) er mobilplattformen en fantastisk mulighet til å nå nye kjøpere.


2. Konkurransefordel

I dag finnes det forholdsvis få norske nettbutikker som er tilgjengelig mobilt. Ved å etablere deg som en aktør i det mobile markedet vil du skape et merkenavn som folk vil huske når de sitter med mobilen i hånden.

3. Kjøpet er knyttet opp mot en kommunikasjonssplattform

Handler brukeren via mobil, har hun tilgang til SMS, e-post og telefon. Hun kan raskt ringe kundeservice, få SMS/e-post for oppsalg av nye produkter og føler trygghet fordi hun kan følge ordren og levering via mobilen.

4. Geografisk tilknytning

Du kan, ved hjelp av GPS-teknologien på smarttelefonen, automatisk vise nærhet til butikk, nærmeste postkontor for beregning av fraktpris og henting av varer. Dette gir mange spennende salgsmuligheter som du ellers kanskje ikke ville hatt på PC.

5. Du vil måtte gå mobilt uansett, legg strategien nå!

Det er stor sannsynlighet for at du vil måtte legge om plattformen din til å støtte mobile enheter, eller bygge en helt egen mobil plattform for handel. Venter du for lenge med å legge opp en e-handelsplattform for mobil, kan kostnaden med ombygging bli stadig større. Og du kan miste viktige brukermålgrupper mens du venter.

Share This
Scroll To Top